Langer genieten van je terras met een windscherm

Langer genieten van je terras met een windscherm

Het onvoorspelbare karakter van het Belgische weer staat bekend als een uitdaging voor liefhebbers van buitenleven die hun terras of tuin willen benutten. Maar wat als er een oplossing bestaat waarmee je eerder in het voorjaar buiten kunt zitten en ook later in het najaar van de frisse buitenlucht kunt genieten? Die oplossing vind je in windschermen. In deze blog ontdek je de talrijke voordelen van glazen windschermen en waarom ze een waardevolle toevoeging zijn aan jouw buitenruimte.

Lees meer
Ontdek 3 isolerende zonweringsopties voor de winter

Ontdek 3 isolerende zonweringsopties voor de winter

De winter brengt niet alleen koude temperaturen met zich mee, maar kan ook leiden tot een hoger energieverbruik in onze huizen. Een effectieve manier om warmteverlies te minimaliseren, de kou buiten te houden en tegelijkertijd een knusse sfeer te behouden, is door geschikte zonwering te installeren. Hier bespreken we drie soorten zonwering die de wintermaanden comfortabeler maken: rolluiken, screens en raamdecoratie.

Lees meer
NIO Living op Bisbeurs 2023

NIO Living op Bisbeurs 2023

INFO Bis-beurs, het bouw & interieursalon

Lees meer
Ontdek de magie van buitenleven en onthaasten

Ontdek de magie van buitenleven en onthaasten

In een samenleving waar technologische schermen ons vaak vasthouden en kostbare tijd ongemerkt voorbijgaat, biedt het buitenleven en het onthaasten een kostbare vlucht. Het geeft ons de kans om te ontsnappen aan de digitale hectiek, de natuur te omarmen en te genieten van de simpele dingen met onze dierbaren.

Lees meer
Een betoverende nazomer met Verano® zonwering

Een betoverende nazomer met Verano® zonwering

De Indian Summer of de nazomer, een term die de harten van velen doet smelten, is een fenomeen dat jaarlijks plaatsvindt wanneer de zomer geleidelijk overgaat in de herfst. Deze periode wordt gekenmerkt door milde temperaturen, prachtige kleuren in de natuur en een zachte, gouden gloed die over landschappen valt. Het is een moment waarop mensen genieten van het buitenleven voordat de koude wintermaanden aanbreken. Maar wist je dat zonwering tijdens de Indian summer van essentieel belang is? In dit artikel zullen we de nazomer verkennen, begrijpen hoe het tot stand komt en ontdekken waarom zonwering een must is tijdens deze betoverende periode.

Lees meer
Openingsuren Deinze

Openingsuren Deinze

Onze openingsuren zijn gekend, kom jij langs om onze Verano outdoor living producten te ondekken onder begeleiding van ons ervaren team en een lekkere kop koffie? 

OPENINGSUREN SHOWROOM DEINZE

  • MAANDAG:  13u00 - 18u00
  • DINSDAG t.e.m. VRIJDAG:  09u00 - 12u00 en 12u30 - 17u00
  • ZATERDAG:  09u00 - 14u00

Kom vrijblijvend langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak.

Lees meer
Glaswanden, ideaal tijdens deze regenachtige zomer!

Glaswanden, ideaal tijdens deze regenachtige zomer!

Wil je onder je overkapping zoveel mogelijk licht opvangen en toch heerlijk beschut zitten tijdens deze miezerige dagen? Kies dan voor glaswanden van Verano voor je terrasoverkapping, eventueel in combinatie met vaste glaswanden. Met je nieuwe weersbestendige tuinkamer of serre kun je voortaan ook tijdens deze natte dagen buiten vertoeven.

Lees meer
Nio Living nu ook actief in Zele

Nio Living nu ook actief in Zele

Wij vinden kwaliteit en service belangrijk en om deze reden kiezen we ervoor om ook in Zele het Nio Vision concept toe te passen. Daarom kan je vanaf heden terecht bij Nio Living Zele - Dokter Armand Rubbensstraat 49 - 9240 Zele.
Een compacte, praktische toonzaal waar de verschillende Verano producten te bezichtigen zijn. Onze collega Temuz, met ruime ervaring in Outdoor Living, zal je met raad en daad bijstaan in de zoektocht naar jouw overkapping en/of zonwering.

Wij heten je alvast van harte welkom en kijken uit naar een goede samenwerking.

Lees meer
Een terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met doek

Terrasoverkappingen zijn het ultieme product om op je terras een beschutte plek te creëren. De klassieke overkapping heeft een dak van glas of polycarbonaat en beschermt je effectief tegen de regen en ook deels tegen de invallende zon. Een terrasoverkapping met doek of ook wel pergolazonwering kan er echter voor zorgen dat je volledig beschermd bent tegen zowel de zon als de regen. Op deze manier ben je trouwens nooit meer afhankelijk van de uitspatting van het weer.

Lees meer