Rolpoorten geven een veilig gevoel en zijn inbraak werend

Met rolpoorten van Verano® kies je voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakken af te sluiten of als alternatief voor een garagepoort. De rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de stevige lamellen door de ophangveer. Zo kun je ze niet zomaar optillen.

Verano® rolpoorten vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en besparing op energie in de winter. Rolpoorten zijn tevens goede isolatoren van geluid.

Een garage rolpoort voor jaren plezier

Wil je rolpoorten die jaren vrij van storing hun werk doen? De extra stevige lamellen van Verano zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen.

Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen soepel hun werk.

In harmonie met het pand

Met rolpoorten van Verano® maak je een goede keuze. De rolpoorten zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Alle rolpoorten kunnen we op maat laten maken. Je bent verzekerd van een eenheid met jouw pand! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

Kortom, met aluminium rolpoorten kies je voor duurzaamheid, gemakkelijk onderhoud, energie-efficiëntie, stijl en veiligheid voor jouw woning of bedrijfspand. Upgrade vandaag nog voor een moderne en veilige omgeving.

Specificaties en eigenschappen

 • Maximale breedte: 4,4 meter
 • Maximale uitval: 4 meter
 • Type lamellen: 55 of 77 mm.
 • Maximale breedte van de lamellen: 77 mm, de lamellen zijn zeer stevig.
 • Dikte van de lamellen: 19 mm
 • Bediening van een rolpoort: wandschakelaar, afstandsbediening of elektrische bediening via een mobiele applicatie op je smartphone.
 • Materiaal: stevige lamellen in hoogwaardig aluminium, relatief licht materiaal en toch uiterst sterk.
 • Fabrikant:Verano®
 • Maatwerk
 • 5 jaar garantie
Rolpoorten 2

Voordelen

Sectionaalpoort elektrisch Brasschaat
 1. Lichtgewicht en corrosiebestendig: Het gebruik van aluminium zorgt voor lichte, maar duurzame rolpoorten die bestand zijn tegen corrosie, waardoor ze lang meegaan.
 2. Poort met minimaal onderhoud: Aluminium rolpoorten vereisen weinig onderhoud, waardoor je tijd en kosten bespaart op lange termijn.
 3. Poort met uitstekende isolatie: Aluminium heeft natuurlijke isolerende eigenschappen, waardoor je energiekosten kunt verlagen en een comfortabele omgeving kunt behouden.
 4. Sectionale poort met een stijlvol ontwerp: Beschikbaar in diverse stijlvolle ontwerpen en kleuren, passen aluminium rolpoorten naadloos bij elke architecturale esthetiek.
 5. Garagepoort met robuuste veiligheid: Het robuuste karakter van aluminium biedt niet alleen bescherming tegen indringers, maar ook tegen extreme weersomstandigheden.
 6. Inbraakwerend: Onze inbraakwerende rolpoorten zijn vervaardigd met materialen van topkwaliteit die bestand zijn tegen inbraakpogingen. Hierdoor wordt het voor indringers aanzienlijk moeilijker om toegang te verkrijgen tot uw eigendom.
 7. Poort die zorgt voor 24/7 extra beveiliging: Dankzij het gemak van geautomatiseerde bedieningssystemen kunt u uw inbraakwerende rolpoorten eenvoudig sluiten en openen, zelfs op afstand. Een sectionale poort geeft u dus de controle over de toegang tot uw eigendom, waar u ook bent.
 8. Duurzaamheid: Onze inbraak werende rolpoorten zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ze weerstaan de tand des tijds, waardoor u langdurige bescherming geniet zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Rolpoort nodig?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

FAQ - Rolpoorten

Een aluminium rolpoort biedt tal van voordelen, waaronder duurzaamheid, weerbestendigheid, lichtgewicht constructie, en een moderne uitstraling die past bij diverse architecturale stijlen.

Een aluminium rolpoort wordt opgerold in een compacte behuizing bovenaan de opening. Wanneer geactiveerd, rolt het soepel naar beneden om de opening af te sluiten en wordt het omgekeerde proces gebruikt om de rolpoort weer omhoog te brengen.

Ja, een aluminium rolpoort is geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Onze rolpoorten bieden een combinatie van veiligheid, gemak en esthetiek die mensen zowel thuis als in een zakelijke omgeving waarderen.

Het onderhoud van een aluminium rolpoort is over het algemeen eenvoudig. Regelmatig reinigen met een mild schoonmaakmiddel en water helpt vuil en stof te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om periodiek de mechanische onderdelen te controleren en te smeren.

Ja, aluminium rolpoorten zijn over het algemeen veilig in gebruik. Bij Nio Living kunnen we rolpoorten leveren met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen zoals anti-ophefmechanismen en automatische stops om beknelling te voorkomen.

Ja, aluminium rolpoorten kunnen helpen bij het reguleren van de temperatuur en het verminderen van warmteverlies of -winst, afhankelijk van het seizoen, waardoor ze een energiezuinige keuze zijn voor gebouwen.

Ja, een aluminium rolpoort kunnen we op maat laten maken bij onze fabrikant Verano. Zo kunnen ze passen bij de specifieke afmetingen van de opening waarin de klant wil dat we ze installeren. Daardoor is een rolpoort zeer geschikt voor diverse toepassingen en ruimtes.

 • Jarenlange ervaring in een garagepoort op maat.
 • Constructief meedenken met jou als klant.
 • Tevredenheid staat voorop bij Nio Living voor onze klanten.
 • Sterke samenwerking met fabrikant en referentie Verano.
 • Aankoop van een poort met 5 jaar garantie.
 • Uitstekende dienst-na-verkoop na de plaatsing van jouw rolpoort.
 • Ruime keuze aan zonwering, zowel binnen- als buitenzonwering.
 • Gratis offerte, persoonlijk advies in onze showroom en opmeting door onze eigen specialisten.
 • Specialisatie in rolluiken, screens, verandazonwering, pergola's, terrasoverkappingen, zonneschermen en lamellendaken.
 • Gratis brochures, gratis stalen.
 • Meerdere Nio showrooms over gans het land.