Het verschil tussen een zonnescherm en een pergolazonwering

Hoewel sommigen een zonnescherm verkiezen, is een pergolazonwering ook een uitstekende keuze als zonwering. Het verschil zit hem niet zozeer in de mate waarin ze de zon weren, maar eerder in het feit dat je onder een pergola ongestoord kunt blijven zitten tijdens een regenbui. Een zonneluifel moet je immers bij harde regen en wind ophalen, terwijl een pergola je de vrijheid geeft om buiten te blijven, ongeacht het weer. Het water wordt efficiënt afgevoerd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het doek.


11 V642 Tumba VS716 703002

Een prachtig ontwerp

Onze pergola Tumba heeft een opvallend ontwerp. De palen en zijgeleiders zijn allemaal van hetzelfde formaat, wat zorgt voor eenheid en uitstraling. De visuele impact van de verbindingsonderdelen is geminimaliseerd, terwijl de intrekbare constructie effectieve bescherming biedt tegen zon en regen.


Praktisch en efficiënt in gebruik

Als je kiest voor de pergola V642 - Tumba, winnaar van de Red Dot Design Award in 2020, zul je ontdekken hoe praktisch en efficiënt deze buitenzonwering is.

Je kunt deze pergola op twee manieren gebruiken: aan de gevel met palen of als verandazonwering bovenop een terrasoverkapping. Het hoogwaardige polyester doek weerkaatst niet alleen de zon, maar stoot ook water af en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Met het gepatenteerde auto-lock systeem blijft het doek strak gespannen en wordt het water efficiënt afgevoerd.

Optionele geïntegreerde led-verlichting zorgt voor extra sfeer op zwoele avonden. Het zonwerende en waterbestendige doek van onze pergola's kan eenvoudig worden bediend met een motor.

Heb je vragen?

Bij NIO Living werken alleen gepassioneerde specialisten op het gebied van zonwering. Ze staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning.

Aarzel niet om een bezoek te brengen aan je dichtstbijzijnde showroom om alle mogelijkheden van je toekomstige lamellendak te ontdekken.

Tumba 1