Collega's gezocht regio Deinze

Word jij onze nieuwe collega?
Voor onze vestiging in Deinze zijn we op zoek naar zowel commercieel als administratief talent, een combinatie van de 2 is nog beter!
Heb je reeds je eerste saleservaring achter de rug en sta je graag mensen te woord in de showroom? Ben je structureel, ordelijk en kijk je met een kritisch oog naar jezelf? Stuur dan zeker je CV en motivatiebrief naar deinze@nioliving.be en wij leren je alles wat je moet weten van zonwering tot terrasoverkappingen. Je komt terecht in een getalenteerd, jong en dynamisch team.

Lees meer

Nio Living vestigt zich vanaf 1 april 2023 in Deinze

Toonzaal opent vanaf 1 april haar deuren in het pand Gastar van Meat  Pack

Telefonisch elke werkdag bereikbaar 

  • van 9u tot 18u

 

Nio Living Deinze
Emiel Clauslaan 95
9800 Deinze
Tel.: 0474 40 42 12
deinze@nioliving.be

Lees meer

De trend van 2023 - bedien je zonwering op afstand

Elektrische zonwering is de trend van 2023. Wanneer op een mooie dag de zon fel schijnt, dan wil je graag je zonnescherm openen of wanneer het regent wil je juist het zonnescherm sluiten om het doek te beschermen. Dit is makkelijk, wanneer je je elektrische zonwering hebt geïnstalleerd, dan kan je met 1 druk op de knop van de afstandsbediening of met de app de zonwering openen of sluiten

Lees meer

Hoe hou je een gezellige winter- of kerstbarbecue?

Ben jij op zoek naar een leuk alternatief voor dat "saaie" kerstfeestje? Met de tips van Verano en de expertise van NIO Living tover je je overkapping in no time om tot een sfeervolle en unieke locatie voor een winterse BBQ. 

Lees meer

Zonwering voor binnen en buiten

Binnen- of buiten zonwering? Ons advies voor jou!
Voor een optimaal resultaat combineer je best binnen- en buitenzonwering nog veel meer mogelijkheden, dan wat wij hierboven besproken hebben. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden die NIO Living voor jou in petto heeft? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze showroom.

Lees meer

Je zonnescherm winterklaar met de tips van Verano

Ben jij al klaar voor de winter? Wij hebben de tips voor het reinigen van je zonnescherm

De herfst is begonnen en de bladeren dwarrelen van de bomen. De bomen kleuren rood en geel en het weer wordt kouder. Daarnaast valt er ook meer regen, afgewisseld met regelmatig stormen en af en toe laat het zonnetje zich gelukkig toch nog zien. Het wordt tijd om je regelaarzen en regenjas uit de kast te halen. Heb jij ook een zonnescherm of een uitvalscherm? Tijd om deze klaar in te winteren, zodat je klaar bent voor de volgende zomer. Het is belangrijk om deze grondig te reinigen, zodat je nog jaren kunt genieten van je zonnescherm of uitvalscherm.

Lees meer

Nio Living Limburg/Haspengouw

Openingsuren toonzaal Nio Living Haspengouw
Tramstraat 62 - 3800 Sint-Truiden

Lees meer

Nio Living nu ook actief in Zele

Toonzaal open op:

  • maandag tem vrijdag van 8u30 tot 17u00
  • zaterdag van 10u tot 15u
  • op afspraak

Telefonisch elke werkdag bereikbaar 

  • van 9u tot 18u

 

Nio Living Zele
Dokter Armand Rubbensstraat 49
9240 Zele
Tel.: 052 50 96 18
zele@nioliving.be

Lees meer

Een terrasoverkapping met doek

Terrasoverkappingen zijn het ultieme product om op je terras een beschutte plek te creëren. De klassieke overkapping heeft een dak van glas of polycarbonaat en beschermt je effectief tegen de regen en ook deels tegen de invallende zon. Een terrasoverkapping met doek of ook wel pergolazonwering kan er echter voor zorgen dat je volledig beschermd bent tegen zowel de zon als de regen. Op deze manier ben je trouwens nooit meer afhankelijk van de uitspatting van het weer.

Lees meer

Screens of rolluiken, wat past het beste bij mijn woning/situatie?

Kijk en vergelijk
Screens of rolluiken? Is er een groot verschil en zo ja wat past het best bij jouw situatie?
Je leest er alles over in onze nieuwste blog.
 

Lees meer