Ritsscreens en rolluiken op zonne-energie

Momenteel kunnen zowel ritsscreens als rolluiken worden aangedreven door een motor die werkt op zonne-energie. Heb je geen zonnepanelen op je dak? Geen probleem! Een klein zonnepaneel op de behuizing van de ritsscreens of rolluiken zorgt ervoor dat de batterij van de motor continu wordt opgeladen. Zo kun je je rolluiken of ritsscreens bedienen met de energie die je zelf hebt opgewekt!


Voordelen van zonne-energie

Zonne-energie is duurzaam, milieuvriendelijk en zorgt ook voor flinke besparingen. Met rolluiken en ritsscreens op zonne-energie sla je dus twee vliegen in één klap. Je houdt niet alleen het binnenklimaat van je woning op peil, waardoor je bespaart op stook- en koelkosten, maar je profiteert ook van gratis energievoorziening!


Eenvoudige installatie

Een ander groot voordeel van solarmotoren is de eenvoudige installatie. Normaal gesproken is een stroomaansluiting vereist tussen de motor van het product en een stopcontact in je huis, wat vaak gepaard gaat met hak- en breekwerk. Met zonwering op zonne-energie is er geen stopcontact nodig. Jouw gevel blijft intact en je hoeft je geen zorgen te maken over elektriciteitstoevoer. Hierdoor wordt de installatie van rolluiken of ritsscreens sneller uitgevoerd en hoef je niet thuis te zijn tijdens de installatie!


Voordelen van zonwering op zonne-energie

Laten we de voordelen nog even op een rijtje zetten:

  • Bespaar op energiekosten: door gebruik te maken van zonne-energie ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet.
  • Geen stroomverbinding nodig: eenvoudige installatie zonder het inschakelen van een elektricien.
  • Geen breekwerk: je interieur en buitengevel blijven intact, zonder kosten aan herstelwerkzaamheden.
  • Snelle montage: zonder stroomaansluiting kan het installatieteam zich volledig richten op het plaatsen van de zonwering.

Heb je vragen?

Bij NIO Living werken alleen gepassioneerde specialisten op het gebied van zonwering. Ze staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning.

Aarzel niet om een bezoek te brengen aan je dichtstbijzijnde showroom om alle mogelijkheden van je toekomstige lamellendak te ontdekken.

Verano solar screen 2