Zonwering voor binnen en buiten

Met de juiste zonwering creëer je op elk moment het ideale klimaat op je terras of in je woning. Zo maak je optimaal gebruik van het zonlicht waar en wanneer je maar wil. Als specialist in zonwering stellen we graag een ruim gamma zonwering van Verano aan je voor. Dankzij de verschillende mogelijkheden bieden we de perfecte oplossing voor jouw situatie, volledig afgestemd op jouw behoeftes.

NIO Living is niet alleen "Creating Outdoor Moments", maar schenkt ook aandacht aan jouw comfort binnen!

Knikarmscherm Zwart

Functioneel, maar ook mooi om te zien. 

Denk aan een zonnescherm, screens, verandazonwering, terrasvouwdak, lamellendak en binnenzonwering. Ze zorgen niet enkel voor meer sfeer, maar bieden ook extra comfort. Wanneer je kiest voor een lamellendak, terrasvouwdak of vrijstaande verandazonwering trek je dit comfort eveneens door naar buiten. Je zorgt ervoor dat je woning lekker fris blijft tijdens de warme maanden in de zomer, maar creëert ook een sfeervol plekje buiten waar je heerlijk kan genieten. 
Twee vliegen in één klap dus!
En als kers op de taart zorgt zonwering ervoor dat je energiefactuur daalt, je airco hoeft namelijk niet op volle toeren te draaien? Twijfel niet langer en vraag raad aan 1 van onze zonweringsexperten 

 

Ons merk: Verano zonwering

Voor de regio Tongeren/Bilzen en Kortrijk zijn wij erkend verdeler van Verano, een gerenomeerd merk op het gebied van zonwering. Het merk zorgt voor comfort en fijne indoor en outdoor moments . Verano produceert en assembleert in eigen huis, in modern ingerichte productiehallen in België & Nederland. In samenspraak met ons maakt Verano je zonwering op maat en zorgen wij voor de vakkundige installatie.

Benjemee Button Voor Website 4

Optimaal beschermd en
bijna-energieneutraal

Zonweringen combineren eigenschappen zoals bescherming, beschutting, verlichting en verwarming. Op die unieke en persoonlijke plek waar we de zonwering installeren lijkt het outdoor seizoen dan ook eindeloos te duren.

Door een goede zonwering draag je bij tot een bijna-energieneutrale woning (BEN). Tijdens je bezoek aan onze showroom of onze opmeting bij je thuis geven we graag gericht advies voor de ideale zonwering. NIO Living staat voor de meest complete totaalservice voor outdoor living en zonweringen. Onze kennis en service zijn groots, op maat van je behoeften.

Ontdek onze verschillende zonweringen

Zonwering plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte voor zonwering.

Neem contact op voor zonwering Brochures downloaden