Windschermen op jouw terras zorgen ervoor dat de gevoelstemperatuur stijgt door bescherming tegen de wind. Hierdoor koel je minder snel af, zelfs op koelere dagen.


Voordelen van windschermen op jouw terras

Met windschermen op jouw terras kun je al vroeg in het voorjaar, tot laat in het najaar en zelfs op bepaalde winterdagen comfortabel buiten zitten. De schermen bieden beschutting waardoor je optimaal van de zon kunt genieten zonder last te hebben van de wind.

Soorten windschermen voor jouw terras

Bij de keuze van een windscherm zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder glazen windschermen en windschermen met aluminium lamellen. Beide typen bieden unieke voordelen die hieronder worden toegelicht.

Glazen windschermen voor vrij uitzicht

Onze glazen windschermen, zoals de V730 – Biarritz en V745 – Lüderitz van Verano®, zijn ontworpen om jou een onbelemmerd uitzicht te bieden. Het transparante glas zorgt voor een ruimtelijk effect en een open karakter van jouw terras. Je kunt genieten van jouw tuin of een weids uitzicht, terwijl je beschermd bent tegen de wind. Hierdoor voelt de temperatuur op jouw terras aangenamer aan dan de werkelijke buitentemperatuur.

Aluminium windschermen voor meer privacy

Windschermen met aluminium lamellen, zoals de V750 – Martinique, bieden naast windbescherming ook extra privacy. Bij warm weer kun je de lamellen openzetten voor ventilatie. Door de lamellen schuin te zetten, behoud je jouw privacy, aangezien voorbijgangers niet kunnen zien wat er op jouw terras gebeurt.

Afmetingen en bediening van windschermen

Onze windschermen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Sommige modellen, zoals de V745 – Lüderitz, kunnen elektrisch bediend worden, terwijl andere, zoals de Biarritz en Martinique, handmatig bediend kunnen worden. De schermen variëren ook in vulling, met glasdiktes vanaf 5 mm en verschillende soorten aluminium lamellen en planken.

Heb je vragen?

Bij NIO Living werken alleen gepassioneerde specialisten op het gebied van zonwering. Ze staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning.

Aarzel niet om een bezoek te brengen aan je dichtstbijzijnde showroom om alle mogelijkheden van je toekomstige lamellendak te ontdekken.

Windscherm