Premium Verano partner

NIO Living werkt op exclusieve basis met Verano voor de aankoop van al haar producten. Verano levert zowel overkappingen, als binnen- en buitenzonwering.

Verano produceert sinds méér dan 20 jaar zonwering en heeft een ruim assortiment dat uitvoerig getest wordt in hun eigen research & development centrum. De producten worden zowel op Nederlandse als Belgische bodem gemaakt. Verano werkt met hoogwaardige materialen zoals aluminium.

Wist je trouwens dat Verano reeds meerdere malen in de prijzen is gevallen?
Zo won de Tumba - pergolazonwering - een reddot award voor product & design en ook de Belluno - de nieuwste overkapping - won deze mooie award.

Wij zijn dan ook trots om Verano als huismerk te hebben, zo weten we zeker dat we kwaliteit aanbieden aan onze klanten. Wij zijn alvast overtuigd, nu jullie nog!

Verano gebouw 2

Een greep uit het gamma van Verano

Heb je nog bijkomende vragen of ben je op zoek naar iets helemaal anders?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, want wij kunnen je nog veel meer aanbieden. Denk bijvoorbeeld o.a. aan overkappingen, lamellendaken, terrasvouwdaken, windschermen, sectionaalpoorten, vliegenwering.

Voor een vrijblijvende offerte / opmeting / advies vul onderstaande in:

Waarvoor wil je dat we langskomen?

Bij het invullen van een formulier gebruiken we jouw ingevulde gegevens enkel om gevolg te geven aan uw commentaar of vragen. Je hebt altijd de mogelijkheid om jouw gegevens die bij ons gekend zijn op te vragen, te laten bewerken of te laten verwijderen door contact op te nemen met info@nioliving.be.
Bekijk ons volledig privacybeleid.

Overkapping met glaswanden 2
Vadisol lamellendak overkapping met lamellen