Ook in de wintermaanden kun je nog volop van je terrasoverkapping genieten. Wie wil er niet het hele jaar door buiten kunnen ontspannen, zelfs wanneer het koud en nat is?

Er gaat niets boven het lezen van een goed boek in je eigen tuin of 's ochtends ontwaken met een warm kopje koffie. Voor velen eindigt dit echter zodra de temperatuur begint te dalen. Met de oplossingen van NIO living kun je ook in de herfst en winter van het buitenleven blijven genieten!

Terrasoverkapping met glas- en schuifwanden

Om goed beschermd te zijn tegen wind, regen en kou, is het essentieel om je terrasoverkapping aan de zijkanten af te sluiten. Dit kan op verschillende manieren:

Glas- en schuifwanden

Door glas- of schuifwanden toe te voegen aan je lamellendak of terrasoverkapping, kun je ook op frissere dagen van je terras genieten. Met deze wanden creëer je een beschutte ruimte. Bij een lichte bries open je eenvoudig de panelen. Zodra je schuifwanden hebt, zal je snel de toegevoegde waarde ervaren, waardoor je je terras nog vaker zult gebruiken!

Maatwerk staat bij ons voorop, dus ook voor glas- en schuifwanden. Dit betekent dat we alles precies volgens jouw wensen en tot op de millimeter nauwkeurig maken. Zo komen de functionele eigenschappen van de wanden optimaal tot hun recht. Naast de functionaliteit zorgen we ook voor een prachtig esthetisch resultaat! Personaliseer de wanden naar wens met keuze uit verschillende profielkleuren, glasvullingen en extra opties.

Voordelen

  • Duurzaam aluminium: Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor stevigheid, lichtgewicht, weinig onderhoud en een lange levensduur.
  • 5 jaar garantie: We bieden maar liefst 5 jaar garantie op onze schuif- en glaswanden, omdat we volledig achter de kwaliteit van onze producten staan!
05 V908 Ledro sfeer

Beschutting met ritsscreens

Als je meer beschutting wilt maar minder last van wind, zijn ritsscreens een uitstekende oplossing! Deze screens worden steeds populairder voor het afsluiten van terrasoverkappingen. Ze breken de wind en houden ook het zonlicht tegen. Bovendien heb je minder last van insecten onder je overkapping. We monteren de ritsscreens op de overkappingen, en bij het Arezzo lamellendak zijn de ritsscreens ook als extra optie verkrijgbaar.

Voordelen

  • Windvast tot windkracht 8
  • 5 jaar garantie

Terrasverwarming

Wil je het hele jaar door warm en comfortabel buiten kunnen zitten? Dan zijn terrasverwarmers een goede optie. Zo kun je zelfs in de winter buiten genieten zonder extra dekens nodig te hebben. Naast warmte zorgen terrasverwarmers ook voor extra sfeer in je tuin. In combinatie met de glas- en schuifwanden van NIO living zit je gegarandeerd warm en gezellig!

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe je jouw terras of overkapping kunt voorzien van beschutting? Overweeg je zonwering aan te schaffen, maar twijfel je nog? Geen probleem! Bezoek een NIO living dealer bij jou in de buurt of vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie!

Heb je vragen?

Bij NIO Living werken alleen gepassioneerde specialisten op het gebied van zonwering. Ze staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning.

Aarzel niet om een bezoek te brengen aan je dichtstbijzijnde showroom om alle mogelijkheden van je toekomstige terrasoverkapping te ontdekken.

Terrasoverkapping met doek