Stel je voor, een lamellendak dat jouw buitenruimte transformeert in een ware oase van rust en klasse. Dat is precies waar het lamellendak V870 Arezzo voor staat. De Arezzo is zo veelzijdig dat je er niet alleen tegen de gevel mee kunt pronken, maar ook vrijstaand kunt laten installeren. Of je nu kiest voor een enkel lamellendak of een combinatie van verschillende lamellendaken maakt, de mogelijkheden zijn eindeloos! En laten we niet vergeten dat je het geheel kunt perfectioneren met glazen en houten schuifwanden, strakke, winddichte screens en sfeerverhogende ledverlichting.

Ontdek tijdens Bis ook onze prijswinnende pergolazonwering V642 Tumba. Met zijn strakke design heeft deze innovatie in 2020 de Red Dot Product Design Award gewonnen. Zeg nu zelf, wie wil er nou niet een vleugje designklasse toevoegen aan hun terras?

Ben je eerder op zoek naar een traditionelere terrasoverkapping? Onze V908 Ledro zal je versteld doen staan. Of je nu wilt ontspannen in de schaduw, een feest wilt geven onder de sterrenhemel of een extra leefruimte wilt creëren, met de V908 Ledro is alles mogelijk! Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de oneindige mogelijkheden.

En natuurlijk hebben we ook gedacht aan degenen die op zoek zijn naar de perfecte zonneschermen. Bij NIO Living hebben we zonneschermen in verschillende modellen en maten. Met onze zonneschermen kun jij jouw buitenruimte in een handomdraai transformeren tot een oase van comfort en stijl.

En we hebben nog meer goed nieuws voor jou! Je kan namelijk volledig gratis toegang krijgen tot de Bisbeurs. Meld je meteen aan via deze link om jouw toegang(en) te bemachtigen. Wij kunnen niet wachten om jou persoonlijk te ontmoeten en je kennis te laten maken met de hoogwaardige zonwering en buitenleven producten van onze exclusieve fabrikant Verano®.

Bereid je voor op een adembenemende ervaring op de Bisbeurs!

We zien je daar!

V860 screens schuifwand V755 Nova Smolders 59232c

INFO Bis-beurs, het bouw & interieursalon

  • Wanneer? Van 7 tem 15 oktober 2023
    • Week: 13u - 18u30
    • Weekend: 10u - 18u30
    • Vrijdag 13 oktober 2023: 13u - 23u
  • Waar? Flanders Expo - Maaltekouter 1 - 9051 Gent
  • Stand: Hal 6, stand 1470