Glaswanden van Verano zijn de ideale oplossing om, zowel in de zomer als in de winter, de nodige tijd onder je overkapping of lamellendak door te brengen. Je bent optimaal beschermd tegen wind en regen waarbij je ook nog van iedere straal van de zon kunt profiteren.

Tijdens een natte zomer kan je met glazen schuifwanden voor je terrasoverkapping ervoor zorgen dat je toch buiten kan tafelen met familie en vrienden.
Ook tijdens de donkere wintermaanden heb je voordeel van een glazen schuifwand voor je tuinoverkapping om zo de wintermaanden als minder donker te ervaren. Licht heeft een enorme invloed op ons gevoel van welbevinden en ’s winters is er nu eenmaal meer duisternis dan daglicht.

Ben je na het lezen van dit artikel ook zo enthousiast over een glaswand voor onder jouw terrasoverkapping of lamellendak? Download dan onze brochure over onze glazen schuifwanden en glaswanden! Of kom langs in een toonzaal bij jou in de buurt om je verder te laten informeren over glaswanden of één van onze andere producten.

B88eef06 f479 4469 bc57 3a1a0b8cd0b9 2