Pergolazonwering Verano V642 Tumba

Pergola met doek als zonwering, maar ook regenbestendig.
Ben je op zoek naar een uiterst functionele zonnewering, licht van gewicht, die niet alleen schadelijke Uv-straling weert, maar ook nog bestendig tegen regen is? Kies dan voor een pergola met een doek die aan deze beide voorwaarden voldoet. Met name het type V642-Tumba blinkt uit in functionaliteit en is nog duurzaam ook.

Pergola met doek dubbel functioneel
Deze multifunctionele zonwering van Verano is niet alleen uitgerust met een zonwerend doek, maar beschermt je ook tegen een hevige bui, net zoals onze tuinoverkappingen. Je kunt gewoon buiten blijven zitten als het weer omslaat. Zo kun je met onze pergolazonwering voortaan ongestoord genieten van het buiten zijn.

Bijzondere eigenschappen van de V642-Tumba
Het doek van de V642-Tumba beschikt over bijzondere eigenschappen, welke we hier graag even willen benadrukken:

  1. De pergola beschikt over een 100% polyester doek dat zonwerend en waterafstotend is; een ultrasterk doek dat weerbestendig is.
  2. Dit kwalitatieve doek komt met een rits in de geleiders te zitten. Samen met een gepatenteerd auto-lock systeem, komt het doek van deze pergola zeer strakgespannen te staan. Zelfs bij hevige regen ontstaan er geen waterzakken en kun je het overtollige regenwater snel laten afvoeren via de palen.
  3. Nog een laatste bijzondere eigenschap van dit type pergola is dat je het doek naar binnen kan laten gaan, via een eenvoudige druk op je afstandsbediening. Het doek rolt zich dan netjes op en bijgevolg kan je dus genieten van de aangename warmte van de zon als je daar behoefte aan hebt.

Pergola met doek ook te gebruiken bovenop reeds bestaande overkapping
Voor degene die al een terrasoverkapping heeft, je kan dit unieke systeem ook laten monteren bovenop een reeds bestaande overkapping, als alternatief voor onze traditionele verandazonwering

Breedte en uitval van pergola met doek
Doordat het systeem van de V642-Tumba grote oppervlakten kan overspannen, vormt de grootte van je terras geen probleem. Zelfs met de maximale breedte van 5 meter blijft het doek zeer mooi strakgespannen staan. Een lust voor je terras.

Alle buitenzonwering, maar ook binnenzonwering produceren we uiteraard op maat, zodat het perfect aansluit bij je wensen en behoeften. Laat je goed adviseren door een professional voor het beste resultaat.

Hebben we jouw interesse gewekt voor onze pergola voorzien van doek? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in 1 van onze gloednieuwe showrooms.