NIO Vision

NIO Living staat voor meer dan enkel het verkopen en plaatsen van outdoor living producten. Wij creëren jouw outdoor moment van A tot Z. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste oplossing, bespreken de wensen van jou en je gezin en bekijken we de mogelijkheden om samen tot een mooi project te komen.
Last van invallende zon op je beeldscherm terwijl je thuis aan het werken bent (ontspannen mag natuurlijk ook)? Geen idee hoe je dat tuinfeest georganiseerd krijgt met dit Belgische weer (regen, zon, wind)? Op zoek naar een eenvoudige oplossing om je huis koel te houden of heb je graag net dat ietsje meer privacy? Neem dan zeker contact met ons op en wij denken graag met je mee. 

NIO maakt jouw leven aangenamer

NIO beschermt je tegen alle weersinvloeden

NIO zorgt voor een veiliger gevoel 

NIO biedt de beste service want een tevreden klant is goud waard

Expert in outdoor living

Wij specialiseren ons 100% in producten en accessoires voor het buitenleven. Van moderne lamellendaken, overkappingen, terrasvouwdaken, zonwering, screens, luifels, buitenzonwering, screens tot sectionaalpoorten, vliegenwering, doeken en de automatisatie ervan. Je vindt ons zowel in Limburg, hartje Kempen als in regio Kortrijk. Tevens zijn wij erkend verdeler van de prestigieuze merken Verano en Somfy.

Actieterrein

Vanuit de Kempen, Haspengouw, regio Gent en regio Kortrijk rukken wij uit voor projecten in gans Vlaanderen, Nederland en Luxemburg, bij particulieren, bedrijven en horeca. En onze moderne showroom, die moet je gewoon gezien hebben. Je vindt er al onze producten onder één dak, in een aangename sfeer en bij goed advies. Altijd welkom!

Afspraak

Contacteer ons om jouw wensen en behoeftes te bespreken en wij zoeken samen met jou naar het beste product voor jouw situatie.

Thuiswerken En Zonwering

Opmeting + offerte

Onze projectleider komt geheel vrijblijvend langs en bespreekt met jouw de mogelijkheden en maakt een offerte op maat.

Collega Gezocht Commercieel

Bestelling + productie

Na het akkoord sturen we de bestelling door naar onze leverancier en gaat je bestelling in productie.

Verano Gebouw

Plaatsing

Zodra de producten bij ons geleverd zijn, zullen we je contacteren op de plaatsing te laten uitvoeren door ons ervaren team.

Team All4sun

Zonwering, terrasoverkapping, rolluiken of sectionaalpoort plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.

Neem contact op Brochures downloaden