Wegens uitbreiding zoeken wij nog helpende handen in een deel van onze vestigingen.
Ben jij commercieel,administratief en/of technisch sterk, hou je van een uitdaging en bijt jij je graag vast in je job?
Aarzel dan niet om je even voor te stellen per mail en wie weet werk je binnenkort voor een firma met doorgroeimogelijkheden en kom je terecht in een jong en enthousiast team. Aangezien wij een flexibele mentaliteit hebben en graag de juiste persoon op de juiste plaats vinden is de jobomschrijving misschien niet heel specifiek, maar zeker wel boeiend.

Wat zoeken wij?

Van commercieel talent wordt verwacht dat je een contact van A tot Z opvolgt.
Dit wil zeggen dat van zodra iemand interesse toont in onze producten, jij verantwoordelijk bent tot het project met glans werd afgerond. Een goed klantencontact en goede opvolging vinden wij belangrijk, want voor ons is elke (tevreden) klant  goud waard. Dit contact onderhoud je al dan niet zelfstandig of samen met je collega op kantoor.  Een goede en vlotte samenwerking en dagelijkse communicatie is dus een absolute must.
Hou je ervan om in nauw contact te staan met mensen, klanten te ontvangen in de showroom en ben je graag op de baan om klanten te bezoeken (let op onze klanten zijn meestal pas na werkuren thuis), schrikt weekendwerk je niet af en heb je daarnaast ook nog een beetje technisch inzicht? Dan vinden wij jouw profiel alvast de moeite waard om eens te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij eerder een administratieve duizendpoot en zet jij graag de puntjes op de i. Schrikken zelfstandig werken,  boekhoudkundige taken, organisatie, tabellen, mails en telefoontjes jou niet af? Hou je ervan om mensen tevreden te houden, door hen op de hoogte te houden van hun lopende order en draag je graag zorg voor een ordelijke en nette showroom? Dan kan ook jij je aanmelden met motivatiebrief en CV. Wij zoeken namelijk nog enthousiaste medewerkers met passie voor de job.

Ook technische kandidaten die reeds eerder zonwering of outdoorliving producten hebben geplaatst zijn van harte welkom. Inmeten, plaatsen, service, magazijn op orde houden zijn taken die nog op onze to do lijst staan. Heb je nog geen ervaring, maar wil je graag als plaatser aan de slag en schrikt het Belgische weer je niet af? 
Dan kunnen we intern een opleiding voorzien, want wij zijn voornamelijk opzoek naar mensen die willen werken en een leuke sfeer weten te creëeren op de werkvloer. 

Wij zijn wij?
NIO Living = een nieuw concept met verschillende locaties in België.
Wij zijn trouwe Verano verdeler en plaatsen dus over heel België onze producten zoals, screens, rolluiken, luifels, lamellendaken, overkappingen, pergolazonwering,...
Ons team bestaat uit jonge (of zo voelen we ons toch) medewerkers met de juiste mentaliteit. Samen hebben we de kennis in huis om van de nieuwe vestiging in Zele een succesverhaal te maken.
Wij doen onze job graag en vinden plezier in het dagelijkse werkleven. 
Work hard, play hard is dan ook ons motto.
 

Solliciteren kan via onderstaand formulier